Tortillas în sos picant cu carne

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de tortillas in sos picant cu carne din: tortillas, carnat, pulpa de rosii, ulei de masline extravirgin, ceapa, ardei capia, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Tortillas în sos picant cu carne

  • 200 g tortillas crocante din faină de porumb

pentru sos:

  • 1 cârnat gros picant
  • 180 g pulpă de roşii
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 ceapă mică
  • 1 bucată de ardei capia
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă ardeiul capia de seminţe şi toacă-1 mărunt împre­ună cu ceapa curăţată. Căleşte-le puţin într-o crăticioară cu ulei încins.

Curăţă cârnatul de membrană şi sfărâmă carnea cu degetele, apoi pune-o în crăticioară şi prăjeşte-o la foc iute. Adaugă pulpa de roşii.

Fierbe-le la foc mic circa 10 minute, adăugând sare şi piper, după gust. Adaugă pătrunjelul tocat şi serveşte sosul.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.