Tortilla cu pui

Printeaza

Tortilla cu pui din: ulei, ardei, ceapa, porumb, condimente, piure de rosii, salsa, friptura de pui, tortilla, avocado, lamaie, coriandru, telemea, sare, piper.

Ingrediente:Tortilla cu pui

  • 2 linguri ulei de floarea- soarelui
  • 1 ardei gras galben, tăiat felii
  • 1 legătura ceapă verde, tocată
  • 200 g porumb dulce din conservă, scurs de lichid
  • 35 g condiment picant mexican
  • 2 linguri piure de roşii
  • 300g salsa de roşii
  • 200 g friptură de pui, bucăţi
  • 4 buc tortilla
  • 1 buc avocado
  • zeama de la 1 lămâie
  • o mână frunze de coriandru
  • 50 g telemea, sfărâmată
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Intr-un vas larg, prăjeşte în 1 lingură de ulei ceapa şi ardeiul gras 3 minute. Adaugă porumbul şi condimentul şi ţine pe foc, amestecând, 3 min. Apoi, adaugă piureul de roşii, salsa şi friptura şi încălzeşte complet.

Porţionează în tortilla şi pliază-le, fixând cu o scobitoare. Zdrobeşte avocado şi combină cu lămăia. un praf
de sare şi piper şi lasă deoparte.

Incinge uleiul rămas şi prăjeşte foile de tortilla 1 min pe fiecare parte, până când se rumenesc.

Aşază-le pe hârtie absorbantă, îndepărtează scobitorile şi taie fiecare tortilla în două. Serveşte cu avocado, coriandru tocat şi telemea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.