Tortilla cu snitele

Printeaza

Tortilla cu snitele din: piept de pui, oua, faina, fulgi de porumb, tortilla, rosii, salata, castravete, iaurt, sare, piper.

Ingrediente:Tortilla cu snitele

  • un piept de pui
  • 2 ouă
  • 150 g făină
  • 200 g fulgi de porumb
  • 4 lipii de tortilla
  • 2 roşii
  • 4 frunze de salată
  • 1/2 castravete de seră
  • 200 ml iaurt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cuburi sau fâşii. Se presară cu sare şi piper. Toate bucăţile din carne se trec prin făină. Se bat ouăle, iar fulgii de porumb se fărâ­miţează cu sucitorul.

Se trec bucăţile de carne mai întâi prin ou, apoi prin fulgi de porumb şi se aşază în tava de cuptor tapetată în prealabil cu hârtie de copt.

Tortilla se încălzeşte uşor, se aşază o frunză de salată, şniţelele în alternanţă cu felii de roşii şi castraveţi, se pliază, se adaugă o lingură de iaurt şi se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.