Tortilla cu legume

Printeaza

Tortilla cu legume

Ingrediente:

  • 4 foi de tortilla
  • 300 g fasole verde
  • 200 g ciuperci marinate
  • două roşii
  • o ceapă roşie
  • doi ardei capia verzi
  • doi ardei capia roşii
  • un morcov
  • varză albă
  • 100 g porumb
  • pătrunjel
  • sare, piper
  • ulei
  • sos de roşii dulce
  • sos picant de ardei

Preparare:

Fasolea verde se spală, se fierbe în apă cu sare şi se scurge. Varza se spală, se scurge de apă şi se toacă fâşii subţiri. Roşiile se spală şi se taie în felii, ardeii capia se spală, se curăţă de seminţe şi se taie în bastonaşe.

Ceapa roşie se curăţă de foi, se spală, se taie în jumătăţi, apoi în felii subţiri. Morcovul se curăţă de coajă, se spală şi se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se încinge puţin ulei într-o cratiţă, se pun legumele tăiate şi se călesc timp de zece minute. Se adaugă verdeaţă tocată, se amestecă şi se lasă să se tempereze.

Se pun legumele într-un vas mai mare, se adaugă ciupercile marinate, boabele de porumb, pătrunjelul tocat, sarea, piperul, uleiul de măsline şi sosul dulce.

Se amestecă totul, se umplu foile de tortilla şi se servesc.

Tortilla cu legume

Tortilla cu legume.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place tortilla. O sa incerc si varianta voastra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.