Tortellini cu ciuperci

Printeaza

Tortellini cu ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, vin, tortellini, branza, parmezan.

Ingrediente:Tortellini_cu_ciuperci

  • 450 g de ciuperci
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 linguriţe usturoi
  • 3/4 linguriţă cimbru
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1/4 linguriţă de piper negru
  • 1/2 ceaşcă vin roşu
  • 250 g tortellini
  • brânză
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Taie pe jumătate ciupercile (poţi folosi ciuperci albe champignon combinate cu ciuperci shiitake fierte în aburi).

Intr-o tigaie mare antiaderentă pune la încins la temperatură ridicată echivalentul a 2 linguri de ulei de măsline. Ciupercile se sotează circa 8 minute, până devin aurii.

Peste amestecul obţinut adaugă 4 linguriţe de usturoi mărunţit şi 1/2 linguriţă de cimbru uscat şi lasă-l să fiarbă timp de 1 minut.

Asezonează cu 1/2 linguriţă de sare şi 1/4 linguriţă de piper negru. Completează cu 1/2 ceaşcă de vin roşu sec, redu intensitatea focului la minimum şi fierbe compoziţia 5 minute.

Pregăteşte tortellini cu brânză proaspătă conform instrucţiunilor de pe ambalajul lor.

Adaugă pastele peste ciupercile calde şi fierbe toate componentele timp de 2 minute. Amestecă în compoziţie 1 lingură de ulei de măsline extravirgin.

Acest fel de mâncare poate fi servit cu parmezan.

Tortellini cu ciuperci

Tortellini_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.