Tort raw cu fructe de padure

Printeaza

Tort raw cu fructe de padure din: nuci, migdale, smochine, caju, ulei de cocos, suc de portocale, miere, cacao raw, sare, fructe de padure.

Ingrediente:Tort raw cu fructe de padure

Blat:

  • 100 g nuci româneşti hidratate
  • 50 g migdale hidratate
  • 100 g smochine uscate

Crema:

  • 250 g caju hidratat
  • 100 g ulei de cocos topit la bain mărie
  • 150 ml suc portocale
  • 120 g miere
  • 50 g cacao raw
  • 1 praf de sare
  • 200 g fructe de pădure

 

Mod de preparare:

Ingredientele pentru blat se mixează cu ajutorul robotului cu lama în „S”, dar nu foarte puternic, ca nucile să păstreze o textură crocantă.

Blatul se aşază într-o formă de tort cu fund detaşabil, pe care în prealabil s-a aşezat folie alimentară sau hârtie de copt. Se nivelează uniform.

Ingredientele pentru cremă (cu excepţia fructelor de pădure) se procesează bine în robotul cu lama în „S” sau cu blenderul vertical până rezultă o cremă foarte fină. Crema se toarnă peste blat, iar fructele de pădure se pun deasupra.

Puteţi pune doar 1/2 din cremă peste blat, fructele de pădure peste, iar deasupra restul de cremă. Atunci când veţi tăia tortul, fructele vor fi în interior.

Tortul se dă la congelator minim 4 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.