Tort diplomat cu struguri

Printeaza

Tort diplomat cu struguri din: zahar, lapte, oua, frisca, gelatina, ananas, struguri.

Ingrediente:Tort diplomat cu struguri

  • 1 cană cu zahăr
  • 1 cană cu lapte
  • 6 ouă
  • 1 l frişca lichidă
  • 6-8 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • 50 g gelatină
  • 1 cutie cu ananas

Pentru decor:

  • 200 ml frişcă lichidă
  • 1 portocală
  • 1 kiwi
  • câteva boabe de strugure
  • 100 g fulgi de porumb
  • 1 pliculeţ cu gelatină

 

Mod de preparare:

Intr-o crăticioară, pune pe foc gălbenuşurile frecate cu zahărul. Toarnă treptat laptele şi amestecă energic până când se îngroaşă crema ca o ciulama, apoi las-o la rece.

Intre timp, bate albuşurile spumă cu zahărul vanilat şi încorporează frişca lichidă bătută, crema de gălbenuşuri răcită şi gelatina dizolvată conform instrucţiunilor de pe plic.

Amestecă uşor şi presară ananasul tăiat cubuleţe. Toarnă compoziţia într-o formă de guguluf tapetată cu folie de plastic. Lasă la rece cel puţin trei ore, apoi îndepărtează folia cu grijă.

Decorează cu restul de frişcă lichidă bătută şi cu fructe după pofta inimii. Stropeşte fructele cu puţină gelatină şi decorează cu fulgi de porumb.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Tort diplomat cu struguri
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.