Tort diplomat cu lapte praf

Printeaza

Tort diplomat cu lapte praf

Ingrediente:Tort diplomat cu lapte praf

  • 500 g zahăr
  • 1 cană de apă
  • 250 g lapte praf
  • 1 cutie compot de ananas
  • 2 portocale
  • 150 g stafide
  • 4 plicuri gelatină
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 kg frişcă bătută

 

Mod de preparare:

Se fierbe zahărul cu apa până se face un sirop legat, se pune laptele praf şi se amestecă bine. Adăugăm apoi gelatina dizolvate în zeama de la compot, stafidele, bucăţile de ananas şi jumătate din frişca bătută.

Tapetăm o cratiţă cu pungă de nylon, peste care punem rondele de portocală. Peste rondele, punem compoziţia din lapte şi dăm la rece timp de o oră.

Scoatem tortul din cratiţă şi-l punem pe platou, apoi decorăm cu restul de frişcăşi ciocolată rasă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tort diplomat cu lapte praf

1 comentariu

  1. Irina Petrescu

    La cofetarie nu folosesc tot lapte praf?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.