Tort Diplomat cu ananas

Printeaza

Tort Diplomat cu ananas din: oua, gelatina, zahar, frisca lichida, ananas, piscoturi, kiwi, portocale, lapte.

Ingrediente:Tort Diplomat cu ananas

  • 5 oua
  • 5 pachetele de gelatina
  • 2 cani de zahar
  • 1 l frisca lichida
  • 1 cutie de ananas
  • 2 pachete piscoturi
  • 3 kiwi
  • 2 portocale
  • 1/2 l lapte

 

Mod de preparare:

Pui gelatina la inmuiat intr-un vas cu zeama de la compot (1 ora inainte de preparare).

Freci ouale cu zaharul, pui gelatina inmuiata si lasi putin pe baie de abur, pana capata consistenta unei smantani.

Pui apoi compozitia la racit.

Cand este calduta inca, amesteci cu frisca batuta din care ai oprit o parte pentru ornat.

Imbraci 2 cratite cu celofan, pui fructe pe peretii cratitei, torni compozitie si pui piscoturi pana se imparte in mod egal.

A doua zi rastorni pe o tava, desprinzi celofanul si il decupezi in ce forma doresti.

Imbraci tortul in frisca si il ornezi dupa imaginatie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tort cu branza si ananas

Tort diplomat cu ananas si kiwi

Tort diplomat cu ananas si kiwi din: zahar, lapte, oua, frisca, gelatina, ananas, kiwi, struguri. Ingrediente: 1 cană cu zahăr 1 cană cu lapte 6 ouă 1 l frişca lichidă 6-8 pliculeţe cu zahăr vanilat 50 g gelatină 1 cutie cu ananas Pentru decor: 200 ml frişcă lichidă 1 portocală 1 kiwi câteva boabe de […]

 

Tort diplomat cu zmeura

Tort diplomat cu zmeura din: zmaura, zahar, piscoturi, lichior, lapte, oua. Ingrediente: 1/2 kg zmeură 3 linguri zahăr pudră 12 pişcoturi 2 păhărele lichior sau rom 1/2 pahar apă 1/2 l lapte 3 gălbenuşuri 3 linguri zahăr 1 plic zahăr vanilat   Mod de preparare: Se toarnă lichiorul sau romul, diluate cu puţină apă, într-o […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.