Tort de visine cu piscoturi

Printeaza

Tort de visine cu piscoturi din: piscoturi, gelatina, unt, zahar, smantana, visine, frisca, zahar vanilat si fistic.

Ingrediente:Tort_de_visine_cu_piscoturi

blat si crema:

  • 250 g piscoturi
  • 10 g gelatina
  • 160 g unt
  • 160 g zahar
  • 600 g smantana
  • 700 g visine
  • 400 ml frisca

in plus:

  • 200 ml frisca
  • 1 plic zahar vanilat
  • jumatati de visine
  • 75 g fistic tocat

 

Mod de preparare:

Pe  un platou (0 26 cm) se insta­lează un inel pentru torturi şi se aşază înăuntru jumătate din canti­tatea de pişcoturi (dacă este nevoie pişcoturile se taie). Gelatina se înmoaie în apă rece.

Se bate untul cu zahăr şi se înglobează smântână. Se dizolvă gelatina şi se înglobează în fir subţire în compozi­ţia de unt. Se adaugă vişinele şi frişca bătută.

Jumătate din cantitatea de cre­mă se aşază pe stratul de pişcoturi. Se acoperă cu restul de pişcoturi. Se repartizează deasupra restul de cre­mă şi se dă tortul la frigider timp de cca. 3 ore.

Se bate frişca împreună cu zahărul vanilinat şi se introduce în şpriţ. Se scoate inelul din jurul tortului şi se decorează tortul cu fâşii de friscă aplicate cu şpriţul, cu vişine şi cu fistic.

Tort de visine cu piscoturi

Tort_de_visine_cu_piscoturi

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tort cu visine

1 comentariu

  1. Imi place cum a iesit tortul asta! sa mi dai si mie o bucata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.