Tort de vara cu piscoturi, fructe de padure si lamaie

Printeaza

Tort de vara cu piscoturi, fructe de padure si lamaie din: pişcoturi, frişcă lichidă, cremă de brânză, fructe de pădure, lamaie, zahăr pudră, extract de vanilie, menta.

Ingrediente:Tort_de_vara_cu_piscoturi_fructe_de_padure_si_lamaie

  • un pachet mare pişcoturi
  • 350 ml frişcă lichidă
  • 350 g cremă de brânză
  • 500 g fructe de pădure
  • o lămâie
  • 2 linguri zahăr pudră
  • extract de vanilie
  • mentă proaspătă

Mod de preparare:

Jumătate din pişcoturi se toacă mărunt şi se pun la baza unei forme rotunde cu pereţii detaşabili. Separat, se amestecă bine crema de brânză cu zahărul pudră, se adaugă extractul de vanilie si coaja de lămâie. Se omogenizează totul, apoi se adaugă frişca bătută.

Fructele se dau cu puţin zahăr pudră, apoi cu zeamă de lămâie. Când şi-au lăsat zeamă, se scurg cât mai bine. Cu zeama obţinută se înmoaie pişcoturile mărunţite, se adaugă fructele si deasupra crema de brânză cu frişcă.

Se decorează cu fructe şi mentă proaspătă, apoi se dă la rece. Când s-a aşezat, se scoate din formă, iar pe margini se decorează cu pişcoturi întregi.

Tort de vara cu piscoturi, fructe de padure si lamaie

Tort_de_vara_cu_piscoturi_fructe_de_padure_si_lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.