Tort de spuma cu mure

Printeaza

Tort de spuma cu mure din: glazura, bezele, mure, zahar, smantana, migdale.

Ingrediente:Tort_de_spuma_cu_mure

  • 150 g glazură uşor amăruie
  • 8 bezele (congelate)
  • 750 g mure
  • coaja şi sucul de la o portocală netratată
  • 200 g zahăr
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • 1 lingură de migdale tocate mărunt

 

Mod de preparare:

Glazura mărunţită se topeşte la bain-marie, apoi se foloseşte pentru a unge bezelele. Murele se curăţă, se spală şi se usucă pe prosoape de hârtie.

Se fierbe 5 minute un sirop din sucul şi coaja de portocale şi din zahăr. Murele se aşează peste tort, apoi se unge totul cu siropul de portocale.

Smântână se bate spumă, apoi se ornează cu ea tortul. Migdalele se rumenesc într-o tigaie fără grăsime şi se presară pe deasupra.

Tort de spuma cu mure

Tort_de_spuma_cu_mure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.