Tort de pişcoturi, frişcă si mure

Printeaza

Tort de pişcoturi, frişcă si mure 

Ingrediente:Tort de piscoturi, frisca si mure

  • 4 ouă
  • 300 g pişcoturi de şampanie
  • 1/2 kg mure
  • 2 plicuri gelatină
  • 500 g frişcă

 

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi pui gălbenuşurile pe foc într-un vas mic împreună cu zahărul. Amesteci încontinuu până se îngroaşă, lei vasul de pe foc şi-l laşi să se răcească. în acest moment adaugi fructele.

Tort de piscoturi, frisca si mure1

Baţi şi albuşurile spumă şi le combini cu amestecul de galbenusuri si gelatina topita in apa calda. Pe o farfurie intinsa, asezi un strat de piscoturi, apoi crema si tot asa panra temini ingredientele si ultimul strat este de piscoturi.

Il imbraci cu frisca si ornezi cu mure dupa imaginatie.

Tort de pişcoturi, frişcă si mure

Tort de piscoturi, frisca si mure

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.