Tort de piscoturi cu spuma de caise

Printeaza

Tort de piscoturi cu spuma de caise din: piscoturi, caise, albus, zahar, vanilie.

Ingrediente:Tort de piscoturi cu spuma de caise

  • 5-6 pişcoturi
  • 2-3 caise foarte coapte
  • 1/2 albuş
  • 1/4 pahar zahăr tos
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Se spală caisele, se curăţă de coajă şi de sîmburi, se taie felii şi se amestecă cu zahărul, albuşul şi vanilia într-un vas de porţelan, bătandu-se cu telul, pînă se obţine o cremă spumoasă, densă.

Cu aceasta se aşază pişcoturile în straturi alternative pe o farfurie de sticlă. Se decorează cu felii de caise crude, bine coapte şi aromate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.