Tort de nuci

Printeaza

Tort de nuci din: miez de nuca, oua, vanilie, zahar, faina, rom, pesmet, coaja de lamaie.

Ingrediente:Tort_de_nuci

  • 250 g miez de nuca
  • 4 oua
  • 1 pastaie de vanilie sau esenta de vanilie
  • 200 g zahar
  • 25 g faina
  • 25 ml rom
  • 50 g pesmet
  • coaja rasa de la o lamaie

 

Mod de preparare:

Se bat gălbenuşurile cu zahăr, se adaugă treptat nucile pisate, făina, coaja rasă de lămâie şi la final albuşurile bătute spumă.

Se pune la copt într-o tavă cu pereţii tapetaţi cu unt şi pesmet, având la fund hârtie de copt. Se stropeşte cu sirop de rom si vanilie.

Tort de nuci

Tort_de_nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.