Tort de legume

Printeaza

Tort de legume din: rodii, cartofi, telina, patrunjel, morcovi, porumb, piept de pui, maioneza, sare.

Ingrediente:Tort_de_legume

  • 2 rodii
  • 4-5 cartofi
  • 1 ţelină
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 morcovi
  • 2 linguri cu boabe de porumb
  • 1 piept de pui
  • 100-150 g maioneză
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, curăţă celelalte legume şi pune-le la fiert în vase separate. Fierbe şi pieptul de pui, taie-l cubuleţe şi pune-l într-un castron.

Adaugă restul legumelor tăiate cubuleţe şi boabele de porumb.
Adaugă maioneza, aşază salata pe un platou şi îmbrac-o în boabe de rodie.

Las-o la rece minimum o oră.

 

Tort de legume

Tort_de_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.