Tort de legume cu rodie

Printeaza

Tort de legume cu rodie din: rodii, cartofi, telina, patrunjel, morcovi, boabe de porumb, piept de pui, maioneza si sare.

Ingrediente:Tort_de_legume_cu_rodie

  • 2 rodii
  • 4-5 cartofi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 morcovi
  • 2 linguri cu boabe de porumb
  • 1 piept de pui
  • 100-150 g maioneza
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, curăţă ţelina, rădăcina de pătrunjel şi morcovii. Spală bine toate aceste legume, după care pune-le la fiert în vase separate, într-un alt vas, pune la fiert şi pieptul de pui în apă cu sare.

După ce a fiert, taie-l cubuleţe şi pune-l într-un cas­tron. Adaugă restul legumelor tăiate cubuleţe şi boabele de porumb, încorporează treptat maioneza.

Salata astfel obţinută aşaz-o pe un platou şi îmbrac-o în boabele de ro­die.

Decorează cu frunze de salată şi pătrunjel. Las-o la rece cel puţin o oră. E delicioasă.

Tort de legume cu rodie

Tort_de_legume_cu_rodie

Pofta buna!

 


Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.