Tort de biscuiti cu crema de vin

Printeaza

Tort de biscuiti cu crema de vin din: biscuiti, lapte, zahar, faina, oua, vin, gem, frisca, visine.

 

Ingrediente:Tort de biscuiti cu crema de vin

  • 500 g biscuiţi tip petit beurre
  • 1 I lapte
  • 8 linguri zahăr
  • 2 linguri făină sau amidon
  • 4 gălbenuşuri
  • 1/2 pahar vin alb dulce

Pentru decor:

  • 4 albuşuri
  • 4 linguri zahăr
  • 2 linguri gem de vişine
  • frişcă
  • vişine din compot sau alte fructe conservate

 

Mod de preparare:

Incălzeşti laptele până la temperatura de fierbere. Mixezi într-o cratiţă 4 linguri zahăr, făina şi gălbenuşurile.

Torni treptat laptele clocotit şi amesteci energic, apoi fierbi crema la foc mic, amestecând până se îngroaşă.

Pui vinul şi omogenizezi din nou. lei vasul de pe foc, adaugi biscuiţii rupţi în bucăţi mici şi dai compoziţia la rece, în tava pentru tort cu pereţi detaşabili.

A doua zi, baţi albuşurile cu zahărul, apoi adaugi gemul de vişine şi omogenizezi crema. întinzi crema peste tort şi decorezi cu frişca şi cu fructele. Il răceşti 2-3 ore.

Tort de biscuiti cu crema de vin

Tort Opera: Armonie între Cafea și Ciocolată

Tort Opera: Armonie între Cafea și Ciocolată din: oua, faina de migdale, zahar pudra, albusuri, esenta de cafea, ciocolata, esenta de cafea, smantana, smantana. Tortul Opera este o veritabilă capodoperă a patiseriei franceze, cunoscută în întreaga lume pentru straturile sale sofisticate și armonia perfectă între cafea și ciocolată. Acest desert elegant combină texturi rafinate și […]

Red Velvet: Rețeta Clasică a Tortului cu Cacao și Crema de Brânză

Red Velvet: Rețeta Clasică a Tortului cu Cacao și Crema de Brânză din: faina, zahar granulat, unt, oua, cacao, iaurt, lapte, colorant alimentar, esenta de vanilie, otet alb, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare. Red Velvet, această delicioasă prăjitură în nuanțe de roșu și alb, este adorată pentru gustul său bogat și textura moale. […]

Tort Diplomat cu Fructe

Tort Diplomat cu Fructe din: oua, zahar, faina, praf de copt, esenta de vanilie, lapte, galbenusuri de ou, zahar, faina, frisca, gelatina, apa rece, fructe proaspete. Ingrediente: Pentru blat: 6 ouă 150 g de zahăr 150 g de făină 1 linguriță de praf de copt 1 linguriță de esență de vanilie Pentru crema diplomat: 500 […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.