Tort de biscuiti cu branza

Printeaza

Tort de biscuiti cu branza din: biscuiti, unt, crema de branza, smantana, crema de ciocolata, gelatina.

Ingrediente:Tort_de_biscuiti_cu_branza

Pentru blat:

  • 20 biscuiţi de cacao cu cremă
  • 50 g unt topit

Pentru cremă:

  • 250 g cremă de brânză
  • 250 g smântână pentru frişcă
  • 200 g cremă de ciocolată
  • 10-15 biscuiţi de cacao cu cremă, rupţi
  • 1 plic gelatină

 

Mod de preparare:

Zdrobeşti biscuiţii cu tot cu cremă şi îi amesteci cu untul topit, apoi întinzi blatul obţinut într-o tavă rotundă, cu pereţi detaşabili, şi o dai la rece ca să se întărească.

Pentru cremă, mixezi brânza cu crema de ciocolată, încorporezi frişca bătută şi gelatina, preparată conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Amesteci şi adaugi biscuiţii, omogenizezi, iar crema obţinută o întinzi peste blatul de biscuiţi şi dai la rece până când devine fermă.

Scoţi tava, îi îndepărtezi pereţii şi ornezi tortul după dorinţă.

Tort de biscuiti cu branza

Tort_de_biscuiti_cu_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.