Tort cu zmeura si piscoturi

Printeaza

Tort cu zmeura si piscoturi din: zmeura, zahar, piscoturi, lapte, oua.

Ingrediente:Tort cu zmeura si piscoturi 

  • 1/2 kg zmeură
  • 3 linguri zahăr pudră
  • 10 pişcoturi
  • 1/2 pahar apă
  • 1/2 l lapte
  • 3 gălbenuşuri
  • 3 linguri zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile de ou cu zahărul tos şi zahărul vanilat. Se adaugă şi laptele îndulcit şi se lasă să se îngroaşe crema la foc mic, amestecând continuu.

Se înmoaie uşor pişcoturile în lichior/cafea şi se aşază într-o formă de chec tapetată cu folie straturi de pişcoturi înmuiate, de zmeură pudrată cu zahăr şi de cremă. Se termină cu un strat de pişcoturi.

Se pune peste prăjitură o farfurie întinsă şi se lasă la frigider până a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.