Tort cu piersici si physalis

Printeaza

Tort cu piersici si physalis din: oua, faina, praf de copt, cacao, zahar tos, ulei, ciocolata neagra, zahar vanilinat, sare, lapte, budinca de vanilie, compot de piersici, physalis, migdale, unt.

Ingrediente:Tort cu piersici si physalis

  • 6 ouă
  • 120 g făină
  • 4 g praf de copt
  • 20 g cacao
  • 150 g zahăr tos
  • 60 ml ulei
  • 100 g ciocolată neagră
  • două pliculeţe zahăr vanilinat
  • 2 g sare
  • 400 ml lapte dulce
  • un plic budincă de vanilie instant
  • un borcan compot de piersici
  • 300 g physalis
  • migdale
  • 20 g unt

 

Mod de preparare:

Ouăle se mixează spumă cu zahărul tos şi zahărul vanilinat într-un bol mare. Se adaugă praful de copt, cacaoa, sarea şi uleiul.

Se toarnă ciocolata topită răcită, se adaugă făina şi se mixează până se încorporează toate ingredientele.

Se toarnă aluatul într-o formă tapetată cu hârtie de copt unsă cu unt, se introduce în cuptorul încins şi se coace la foc mediu 30-45 de minute sau până când dacă introducem o scobitoare în aluat aceasta iese curată.

Budinca se prepară conform instrucţiunilor de pe plic şi se pune la răcit. Blatul de tort se taie în trei părţi, se ung cu budincă, se aşază pe fiecare felii de piersici şi se suprapun.

Se decorează cu fructe physalis curăţate, se introduce la rece şi se lasă minimum două ore.

 

Tort cu piersici si physalis

Tort cu piersici si physalis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.