Tort cu mascarpone si capsuni

Printeaza

Tort cu mascarpone si capsuni din: oua, zahar, faina, praf de copt, cacao, lapte, mascarpone, frisca, capsuni.

Ingrediente:Tort cu mascarpone si capsuni

Pentru blat:

  • 8 albuşuri
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri făină
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao

Pentru cremă:

  • 3 gălbenuşuri
  • 150 g zahăr pudră
  • 3 linguri lapte
  • 500 g mascarpone
  • 500 ml frişcă lichidă
  • căpşuni tăiate

 

Mod de preparare:

Pentru blat, se bat albuşurile spumă tare, după care se adaugă zahărul, făina, cacaua şi praful de copt. Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată şi se dă la cuptor până ce trece testul scobitorii.

După ce s-a răcorit, se taie blatul în trei.

Pentru cremă, se freacă gălbenuşurile cu zahărul pudră şi laptele. Se adaugă crema de mascarpone, iar la final se toarnă frişca bătută. Se unge prima foaie cu cremă, se pun căpşuni şi se repetă până se termină ingredientele.

Se îmbracă tortul în cremă şi se decorează după imaginaţie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.