Tort cu mango

Printeaza

Tort cu mango din: oua, mango, migdale, lamaie, unt, zahar, faina.

Ingrediente:Tort cu mango

  • 1 mango, curăţat şi tăiat bucăţi
  • 4 ouă, bătute
  • 50 g migdale, măcinate
  • coaja răzuită de la 1 lămâie verde
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 4 linguri sirop de zahăr
  • 225 g unt
  • 225 g zahăr
  • 175 g făină

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 5/190°C.

Aşază bucăţile de mango în tava rotundă de 20 cm şi stropeşte cu miere. Amesteca zahărul şi untul până când amestecul devine pufos şi apoi adaugă treptat ouăle, făina, migdalele şi coaja de lămâie.

Toarnă compoziţia în formă şi nivelează suprafaţa.

Dă la cuptor 40 minute.

Intr-un vas mic, încălzeşte restul de sirop, chilii şi zeama de lămâie şi stropeşte tortul înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.