Tort cu fulgi de porumb si capsuni

Printeaza

Tort cu fulgi de porumb si capsuni din: fulgi de porumb, unt, frisca, capsuni, capsuni.

Ingrediente:Tort_cu_fulgi_de_porumb_si_capsuni

  • o pungă fulgi de porumb
  • 100 g unt topit
  • 400 ml frişcă bătută
  • 500 g căpsune

Pentru servit:

  • 100 ml friscă bătută
  • 100 g căpsune

 

Mod de preparare:

Fulgii de porumb se pun într-un şervet şi se măruntesc cu sucitorul. Se pun apoi într-un vas şi se toarnă peste ei unt topit.

Se amestecă şi se lasă să se răcească.

Intr-o formă de tort cu pereţi detaşabili se pune un prim strat de fulgi cu unt, se îndeasă bine, se pun căpsune tăiate şi frişcă. Se continuă cu fulgi de porumb, căpşune şi frişcă şi se dă la rece pentru trei ore.

Se serveşte ornat cu frişcă şi căpşune.

Tort cu fulgi de porumb si capsuni

Tort_cu_fulgi_de_porumb_si_capsuni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.