Tort cu crema de unt si portocale

Printeaza

Tort cu crema de unt si portocale din: portocale, oua, zahar, unt.

Ingrediente:Tort cu crema de unt si portocale

  • 1-2 portocale
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 90 g unt

 

 

Mod de preparare:

Se spală bine 1-2 portocale netratate şi se răzuie coaja pe răzătoarea mică. Se stoarce apoi sucul, se măsoară 180 ml şi se pun într-o oală. Se adaugă şi coaja rasă şi se fierb pe baie de aburi.

Se adaugă 3 ouă bătute în prealabil cu 150 g zahăr, apoi se adaugă şi 90 g unt 80% grăsime tăiat cubuleţe şi se lasă să fiarbă până când compoziţia se îngroaşă şi seamănă cu o smântână, amestecând continuu.

Se acoperă cu folie alimentară şi se dă la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.