Tort cu cacao, suc de fructe si frisca

Printeaza

Tort cu cacao, suc de fructe si frisca din: oua, zahar pudra, cacao, ulei, praf de copt, faina, suc de fructe, frisca.

Tort cu caca, suc de fructe si frisca

Ingrediente:

  • 7 ouă
  • 7 linguri zahăr pudră
  • 5 linguri cacao
  • 100 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • făină
  • suc de fructe
  • 1 l frişcă

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile cu zahărul şi uleiul, apoi adaugi făina amestecată cu praful de copt şi ca­cao. Albuşurile le baţi spumă cu puţin zahăr, apoi le adaugi în compoziţia de mai sus.

Torni compoziţia obţinută în formă de tort şi o dai la cuptor. După ce s-a răcit, tai blatul în trei. în- siropezi apoi fiecare foaie cu suc de fructe, dar fără acid.

Baţi bine frişca şi umpli tortul cu ea. Acoperi tortul cu frişcă şi îl ornezi cu raze sau diferite orna­mente, la alegere. Dai tortul la rece pentru 2-3 ore, apoi îl poţi servi.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. va rog frumos ati uitat sa precizati cantitatea de faina mersi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.