Tort cu aroma de capsune, caise si ciocolata

Printeaza

Tort cu aroma de capsune, caise si ciocolata din: oua, taina, zahar, praf de copt,  praf de îngheţată cu gust de căpşune,,praf de îngheţată cu gust de caise, praf de îngheţată cu gust de ciocolată, lapte.

 

Ingrediente pentru primul blat:Tort cu aroma de capsune, caise si ciocolata

  • 10 ouă
  • 20 linguri făină
  • 20 linguri zahăr
  • praf de copt

Ingrediente  pentru al doilea blat:

  • 8 ouă
  • 16 linguri făină
  • 16 linguri zahăr
  • praf de copt

Ingrediente pentru cremă:

  • 4 plicuri frişcă
  • 1 plic de praf de îngheţată cu gust de căpşune
  • 1 plic de praf cu gust de caise
  • 1 plic de praf cu gust de ciocolată
  • lapte

Mod de preparare:

Baţi separat pentru fiecare blat albuşurile, adaugi pe rând zahărul, gălbenuşurile şi apoi făina cu praful de copt.

Coci 2 blaturi în formă rotundă. Baţi frişca, apoi împărţi cantitatea la 3.

Intr-o parte adaugi praful de îngheţată cu gust de căpşune, în cea de-a doua adaugi praful de îngheţată cu gust de caise, iar în cea de-a treia parte de frişcă, adaugi praful de îngheţată cu gust de ciocola­tă.

Dacă îţi iese prea tare frişca, mai pui câte­va picături de lapte.

Tai blaturile în 3 părţi. Un blat va fi capul ursuleţului, iar din cel de-al doilea blat decupezi urechile.

Al treilea blat îl foloseşti pentru corp. Aşezi o foaie, o ungi cu compoziţia de frişcă cu gust de căpşune, pui apoi cea de-a doua foaie şi o ungi cu frişca cu gust de caise.

Deasupra, acoperi cu ultima foaie peste care aşezi frişca cu gust de cioco­lată.

Ornezi tortul după bunul plac.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.