Ton la gratar cu sparanghel

Printeaza

Ton la gratar cu sparanghel din: ton, tarhon, lamaie, sparanghel, sare, piper.

Ingrediente:Ton la gratar cu sparanghel

  • 1 legătură tarhon
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1/2 lămâie
  • sare şi piper
  • 4 fileuri de ton
  • sparanghel

 

Mod de preparare:

Se pasează la blerider frunzele de la 1 legătură tarhon cu 50 ml ulei de măsline încălzit uşor. Se strecoară pasta obţinută, se adaugă sucul de la 1/2 lămâie, sare şi piper.

Se poate pregăti cu o zi înainte, păstrându-se la rece.

Se ung 4 fileuri de ton cu ulei de măsline, pe ambele părţi, se sărează şi piperează şi se pun pe grătar 4-5 minute, pe ambele părţi. Se ung cu ulei de măsline câteva fire de sparanghel din conservă, se frig pe grătar câte 5 minute pe fiecare parte.

Peştele se serveşte cu sparanghel şi dressing.

Ton la gratar cu sparanghel

Ton la gratar cu sparanghel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.