Ton in crusta de susan si ghimbir

Printeaza

Ton in crusta de susan si ghimbir din: miere, ghimbir, seminte de susan, medalion de ton, ulei.

Ingrediente:Ton in crusta de susan si ghimbir

  • 2 linguri miere
  • 25 g ghimbir proaspat, razuit
  • 4 linguri seminte de susan
  • 2×250 g medalion de ton
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Combină mierea şi ghimbirul într-o farfurie largă. Pe altă farfurie presară seminţele de susan. Dă peştele prin amestecul de miere şi apoi prin susan. Incinge uleiul într-un vas neaderent la foc potrivit.

Prăjeşte peştele 2 minute, apoi întoarce şi continuă să ţii pe foc 2 minute dacă vrei să obţii peştele bine pătruns sau mai puţin, dacă vrei ca peştele să fie în sânge.

Lasă să stea câteva minute pe platoul cald şi serveşte tăiat felii subţiri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.