Tofu cu sparanghel

Printeaza

Tofu cu sparanghel din: arpacas, tofu, morcovi, ceapa verde, sparanghel, ulei, usturoi, ceapa, boia.

Ingrediente:Tofu cu sparanghel

  • 250 g arpacaş
  • 300 g tofu
  • 2 morcovi
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 2-3 tije de sparanghel
  • 2 linguri de ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 ceapă mică
  • 1/2 lingură de boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală arpacaşul în câteva ape. Pune-l într-o oală, toarnă doi litri de apă clocotită şi lasă la foc domol până când o absoarbe pe toată.

Presează bucata de tofu pentru a îndepărta excesul de apă, apoi tai-o în cubuleţe şi dă-o prin boia. Incinge uleiul şi rumeneşte bucăţile de tofu pe toate părţile. Scoate-le într-o farfurie.

In aceeaşi tigaie, căleşte ceapa tocată mărunt şi usturoiul zdrobit, adaugă morcovul tăiat bastonaşe şi sparanghelul rondele.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Tofu cu sparanghel
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.