Tocinei

Printeaza

Tocinei din: cartofi, oua, faina, smantana, unt, zahar, sare.

Ingrediente:Tocinei

  • 500 g cartofi noi
  • 2 ouă
  • 1 cană cu făină
  • 125 g smântână
  • 100 g unt
  • 3 linguri cu zahăr
  • 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii şi trece-i pe răzătoarea mică. Lasă-i să se scurgă, după care adaugă ouălele bătute cu zahărul, zahărul vanilat şi sare.

Presară făina şi amestecă. Pune câte o lingură mare din compoziţie în untul topit.

Rumeneşte tocineii pe ambele părţi, după care scoate-i pe o hârtie absorbantă.

Serveşte tocineii cât sunt calzi cu smântână deasupra.

Tocinei

Tocinei

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.