Tochitura delicioasa

Printeaza

Tochitura delicioasa din: ceafa de porc, splina, fleica, ficat, sorici, rinichi, usturoi, untura, vin.

Ingrediente:Tochitura delicioasa

  • 350 g ceafă
  • 350 g splină
  • 350 g fleică
  • 250 g ficat
  • 150 g şorici
  • 150 g rinichi
  • 3 căpăţâni de usturoi
  • 3 linguri untură
  • 1 pahar cu vin alb

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi măruntaiele şi le tai în bucăţi. Le piperezi şi le dai prin boia dulce.

Intr-o tigaie pui carnea la gătit în untura încinsă. Cureţi usturoiul şi-l faci pastă.

Când carnea este rumenită bine, adaugi puţină sare, mujdeiul şi vinul alb. Mai laşi să dea câteva clocote şi serveşti apoi tochitură cu mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.