Tochitura de porc

Printeaza

Tochitura de porc din: costita de porc, ceapa verde, spanac, ardei capia, ulei, vin alb, sare si piper.

Ingrediente:Tochitura_de_porc

  • 400 g costita de porc
  • 1 legatura de ceapa verde (sau praz)
  • 100 g spanac (optional)
  • 2 ardei capia
  • 5 linguri cu ulei
  • 1 pahar cu vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cumpără costiţa porţionată în bucăţi cât mai mici. într-o tigaie, încinge câteva linguri cu ulei. Pune carnea, adaugă vinul, acoperă cu un capac şi lasă la înăbuşit.

Intre timp, taie ardeii capia şi trage-i într-un strop ulei până ce se auresc. Când carnea s-a întrepătruns cu aromele vinului, ia minute pe foc, ca să se rumenească.

Scoate bucăţile pe un platou. Decorează cu ceapă verde sau praz şi cu feliile de ardei capia.

Tochitura de porc

Tochitura_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.