Tochitura cu vitel

Printeaza

Tochitura cu vitel din: vitel, porc, oaie, piper, dafin, sare, cimbru, busuioc, vin rosu. fara poza

Ingrediente:Tochitura cu vitel

  • carne de vitel
  • carne de oaie
  • carnati de porc
  • boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • piper macinat
  • sare
  • 1 lingurita praf de cimbru
  • 1 lingurita praf de busuioc
  • 200 ml vin rosu

Mod de preparare:

Carnea de visel si de oaie o tai cubulete si o pui intr-un tuci. Adaugi si carnatii taiati bucatele. In sosul format adaugi cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin, piper macinat, praf de cimbru si praf de busuioc.

Tuciul il introduci in cuptor, acoperit fiind cu o folie de aluminiu. Cu 10 minute inainte de a stinge focul, pui 1 pahar cu vin rosu. Servesti tochitura cu mamaliga, iar alaturi asezi un bol cu mujdei de usturoi, un bol cu muraturi sau faci o salata cu rosii, castraveti, ceapa verde si marar tocat fin, stropita cu otet balsamic si suc de lamaie.

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • friptura de oaie la cuptor
  • pulpa de oaie la cuptor

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Ce cauta carnea de oaie in tochitura de vitel?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.