Tochitura cu pulpe de pui si kaizer

Printeaza

Tochitura cu pulpe de pui si kaizer  din: pulpe de pui dezosate, kaizer, carnaciori, ceapa, ardei, pasta de tomate, piper, sare, foi de dafin, ulei.

Ingrediente:Tochitura_cu_pulpe_de_pui_si_kaizer

  • 500 g pulpe de pui dezosate
  • 50 g kaizer
  • 2 carnaciori
  • 5 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • piper
  • sare
  • 2-3 foi de dafin
  • 5 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le speli. Dai prin maşina de tocat ceapa, carnea şi ardeiul. Incingi într-o tigaie 2 linguri de ulei şi înăbuşi ceapa, adăugând câte puţină apă. In uleiul care ţi-a rămas, încins într-un alt vas, prăjeşti pulpele, în prealabil spălate şi tăiate în cubuleţe, precum şi kaizerul tăiat în fâşii, dar şi rondele de cârnăciori.

Pui carnea şi mezelurile peste ceapă, adaugi pasta de tomate dizolvată în puţină apă rece şi completezi cu apă fierbinte, cât să acopere ingredientele. Pui la fiert foile de dafin rupte în bucăţi şi continui fierberea 5-20 de minute, până când sosul ajunge la consistenţa dorită.

La sfârşit, sărezi şi condimentezi tochitură după preferinţă.

Tochitura cu pulpe de pui si kaizer

Tochitura_cu_pulpe_de_pui_si_kaizer

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna tochitura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.