Tochitura cu carnati de casa

Printeaza

Tochitura cu carnati de casa din: pulpa de porc, slanina, piept de porc, carnati, ciuperci, sare, mujdei, mamaliga.

Ingrediente:Tochitura_cu_carnati_de_casa

  • 300 g pulpă de porc
  • 200 g slănină
  • 250 g piept de porc
  • 4 cârnaţi de casă
  • 500 g ciuperci proaspete
  • sare

Pentru servit:

  • mujdei de usturoi
  • mămăligă

 

Mod de preparare:

Slănina se taie cuburi mici care se pun la topit într-un ceaun. Se amestecă de mai multe ori si se adaugă pieptul de porc tăiat mai mic.

După ce se albeşte, se adaugă pulpa de porc tăiată cuburi mici si apoi, după ce si aceasta îşi schimbă culoarea se pun ciupercile şi cârnaţii.

Se pune capacul şi se lasă 30 de minute pe foc. Se potriveşte apoi de sare si piper. Se serveşte cu mujdei şi mămăligă.

Tochitura cu carnati de casa

Tochitura_cu_carnati_de_casa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.