Tochitura cu boia de ardei

Printeaza

Tochitura cu boia de ardei din: carne de porc, ciuperci, carnati, kaizer, ulei, pasta de rosii, vin alb, cascaval, sare, piper, cimbru, boia de ardei, usturoi.

Ingrediente: Tochitura_cu_boia_de_ardei

  • 300 g carne de porc (fleică şi muşchi)
  • 100 g ciuperci feliate
  • 100 g cârnaţi olteneşti tăiaţi
  • 50 g kaizer afumat
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 1 ceaşcă de vin alb
  • 100 g caşcaval ras
  • sare si piper
  • cimbru
  • boia de ardei
  • usturoi

Mod de preparare:

Tai carnea bucăţele şi le rumeneşti la foc mic în ulei. Adaugi ciupercile, carnaţii, kaizerul tăiat feliuţe şi amesteci din când în când.

Dacă este necesar adaugi puţină apă caldă şi laşi să se rumenească.

Pui pasta de roşii, condimentele, vinul alb şi mai laşi, la foc mic, 5-7 minute. La final, adaugi caşcavalul ras.

Poţi să serveşti tochitura alături de mămăligă, ou ochi şi un vin alb.

Tochitura cu boia de ardei

Tochitura_cu_boia_de_ardei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.