Tochitura cu boia de ardei
PrinteazaTochitura cu boia de ardei din: carne de porc, ciuperci, carnati, kaizer, ulei, pasta de rosii, vin alb, cascaval, sare, piper, cimbru, boia de ardei, usturoi.
- 300 g carne de porc (fleică şi muşchi)
- 100 g ciuperci feliate
- 100 g cârnaţi olteneşti tăiaţi
- 50 g kaizer afumat
- 4 linguri ulei
- 1 lingură pastă de roşii
- 1 ceaşcă de vin alb
- 100 g caşcaval ras
- sare si piper
- cimbru
- boia de ardei
- usturoi
Mod de preparare:
Tai carnea bucăţele şi le rumeneşti la foc mic în ulei. Adaugi ciupercile, carnaţii, kaizerul tăiat feliuţe şi amesteci din când în când.
Dacă este necesar adaugi puţină apă caldă şi laşi să se rumenească.
Pui pasta de roşii, condimentele, vinul alb şi mai laşi, la foc mic, 5-7 minute. La final, adaugi caşcavalul ras.
Poţi să serveşti tochitura alături de mămăligă, ou ochi şi un vin alb.
Tochitura cu boia de ardei
Pofta buna!