Tocăniţă de vită cu bere neagră

Printeaza

O reteta delicioasa de tocanita de vita cu bere neagra din: pasta de tomate, morcovi, usturoi, ceapa, cascaval, carne de vita, ulei de masline si bere neagra.

Ingrediente:Tocăniţă de vită cu bere neagră

  • 3 linguri de pastă tomate
  • 2-3 morcovi
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 cepe
  • 100 g de caşcaval
  • 700 g de carne vită, tăiată cubuleţe
  • 50 ml de ulei de măsline
  • 400 ml de bere neagră

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte în prealabil cuptorul la 180 grade. Se încinge pe aragaz uleiul într-o tigaie suficient de mare. Se adaugă cubuleţele de carne şi ceapa tocată mărunt. Se presară sare şi piper şi se lasă totul să se călească timp de 10 minute.

Se adaugă morcovii tăiaţi rondele şi căţeii de usturoi. Se adaugă şi pasta de tomate şi berea neagră. Se acoperă tigaia cu un capac şi se lasă să fiarbă timp de 40 de minute, pe foc mic, amestecând continuu ca să nu se lipească. Se dă deoparte şi se rade caşcaval deasupra. Se dă la cuptor pentru 25 de minute. Se serveste fierbinte.

Tocăniţă de vită cu bere neagră

Tocăniţă de vită cu bere neagră

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.