Tocanita din pui cu fasole si rosii

Printeaza

Tocanita din pui cu fasole si rosii din: fasole boabe, pulpe inferioare de pui, morcovi, ulei, ceapă, roşii, pastă de roşii, usturoi, marar, cimbru, sare, piper.

Tocanita_din_pui_cu_fasole_si_rosii

Ingrediente:

  • 500 g fasole boabe
  • 6 pulpe inferioare de pui
  • 2 morcovi
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapă mare
  • 4 roşii bine coapte
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 3 căţei de usturoi
  • mărar
  • 4-5 fire cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 ceaşcă apă caldă (supă legume)

Mod de preparare:

Laşi fasolea la înmuiat peste noapte, apoi o fierbi în trei ape.

Rumeneşti pulpele în ulei pe toate părţile, adaugi ceapa tocată, morcovii tă­iaţi cubuleţe, o ceaşcă de apă caldă (sau supă de legume) şi laşi să fiarbă, la foc mic, cu capac, până când carnea este bine pătrunsă.

Adaugi fasolea peste carne. Pui roşiile cură­ţate de pieliţe, tăiate cubuleţe, cimbrul, usturo­iul zdrobit, sare şi piper, după gust.

Laşi totul să fiarbă 15 minute. Adaugi pasta de roşii, mărarul tocat, şi după 2-3 clocote, mâncarea este gata pentru servit.

Tocanita din pui cu fasole si rosii

Tocanita_din_pui_cu_fasole_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.