Tocanita de pipote cu verdeata

Printeaza

Tocanita de pipote cu verdeata din: pipote, ceapa, cartofi, pasta de bulion, pasta de ardei, sare, verdeata, ulei.

Ingrediente:Tocanita_de_pipote_cu_verdeata

  • o caserola pipote
  • o ceapa
  • 4 cartofi
  • 3 linguri pasta de bulion
  • o lingura pasta de ardei
  • sare
  • verdeata dupa gust
  • o lingura ulei

 

Mod de preparare:

Pipotele se spală bine si, eventual, se taie. Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit, se adaugă pipotele, lăsându-le pe foc 5 minute şi amestecând.

Se adaugă pasta de ardei şi apă cât să acopere conţinutul şi se lasă la fiert 10 minute, între timp, se curăţă cartofii şi se taie cuburi mici.

Se adaugă cartofii şi, eventual, apă şi se lasă să fiarbă 20 de minute. Apoi se pune pasta de bulion desfăcută cu puţină apă si se mai lasă la fiert 10 minute, potrivind gustul de sare. Se aduce la masă cu verdeaţă deasupra.

Tocanita de pipote cu verdeata

Tocanita_de_pipote_cu_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sorina Apetroiei

    Tocanita iese foarte buna din orice, poti sa folosesti si carne de porc, si carne de vita, si carne de miel, si carne de oaie, orice …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.