Tocanita de pipote cu verdeata
PrinteazaTocanita de pipote cu verdeata din: pipote, ceapa, cartofi, pasta de bulion, pasta de ardei, sare, verdeata, ulei.
- o caserola pipote
- o ceapa
- 4 cartofi
- 3 linguri pasta de bulion
- o lingura pasta de ardei
- sare
- verdeata dupa gust
- o lingura ulei
Mod de preparare:
Pipotele se spală bine si, eventual, se taie. Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit, se adaugă pipotele, lăsându-le pe foc 5 minute şi amestecând.
Se adaugă pasta de ardei şi apă cât să acopere conţinutul şi se lasă la fiert 10 minute, între timp, se curăţă cartofii şi se taie cuburi mici.
Se adaugă cartofii şi, eventual, apă şi se lasă să fiarbă 20 de minute. Apoi se pune pasta de bulion desfăcută cu puţină apă si se mai lasă la fiert 10 minute, potrivind gustul de sare. Se aduce la masă cu verdeaţă deasupra.
Tocanita de pipote cu verdeata
Pofta buna!
Tocanita iese foarte buna din orice, poti sa folosesti si carne de porc, si carne de vita, si carne de miel, si carne de oaie, orice …