Tocanita de linte

Printeaza

O reteta de tocanita de linte din: linte rosie, rosii, morcovi, ulei, usturoi, ardei capia, ceapa rosie, foaie de dafin, cimbru, patrunjel, coriandru, tarhon, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita de linte

  • 250 g linte rosie
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 50 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa rosie
  • 1 foaie de dafin
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita coriandru
  • 1 lingurita tarhon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti legumele, le speli si le toci marunt. Calesti ceapa si usturoiul in ulei de masline incins, adaugi lintea, morcovul, rosiile, jumatate de legatura de patrunjel si acoperi tot cu apa.

Pui condimentele si lasi sa fiarba la foc mic, pentru 20-30 de minute. Adaugi la final, restul de patrunjel, sare si piper. Servesti tocanita calda.

Tocanita de linte

Tocanita de linte

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.