Tocanita frantuzeasca cu ficat de porc si vita

Printeaza

Tocanita frantuzeasca cu ficat de porc si vita din: ficat de porc, ficat de vită, carne de vitel, morcov, ceapa, cartofi, usturoi, vin alb, supa de vita, ulei, sare, piper, verdeata, seminte de chimen.

Tocanita_frantuzeasca_cu_ficat_de_porc_si_vita

Ingrediente:

  • 250 g ficat de porc
  • 250 g ficat de vită
  • 200 g carne de viţel
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 5 căţei de usturoi
  • 250 ml vin alb
  • 500 ml supă de vită
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • verdeaţă
  • seminţe de chimen

Mod de preparare:

Incinge uleiul, căleşte ceapa tocată mărunt, iar după două minute, pune usturoiul pisat. Lasă câteva minute, adaugă carnea tăiată cubuleţe şi ames­tecă. Stinge totul cu vin.

După cinci minute şi adaugă 250 ml supă de vită. Dă focul mic şi lasă să fiarbă domol o oră. Adaugă restul de supă. După 30 de minute, adaugă chimenul pisat în mojar şi legumele tăiate grosier.

Ţine pe foc până când scade şi toate ingredientele sunt fragede. Abia la final potriveşte de sare şi piper proaspăt râşnit. Serveşte-o fierbinte!

Tocanita frantuzeasca cu ficat de porc si vita

Tocanita_frantuzeasca_cu_ficat_de_porc_si_vita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.