Tocanita din pulpa de miel

Printeaza

O reteta de tocanita din pulpa de miel din: pulpa de miel, ulei de masline, ceapa, usturoi, cardamom, scortisoara, coriandru, caise uscate, anason, supa de miel, otet, morcovi si ceapa verde.

Ingrediente:Tocanita din pulpa de miel

  • 800 g pulpa de miel
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 8 capsule de cardamom
  • 1 baton de sortisoara
  • 2 lingurite coriandru pisat
  • 150 g caise uscate
  • 1 anason
  • 500 ml supa de miel
  • 2-3 lingurite otet
  • 300 g morcovi
  • 1 legatura ceapa verde

Mod de preparare:

Se spala carnea, se sterge, se taie cuburi si se prajeste in ulei. Se scoate si se pune deoparte. Se curata ceapa si usturoiul si se calesc in grasimea de la prajit. Se scot semintele din capsulele de cardamom. Se pun in tigaie cu restul de condimente si se prajesc putin. Se adauga carnea si caisele, se stinge cu supa.

Se adauga esenta de otet si tocana se fierbe circa 70 minute. Se spala morcovii si ceapa verde, se curata, se taie betisoare sau bucatele. Se pun in tigaie dupa primele 60 minute. Se poate garnisi su fire de coriandru.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.