Tocanita de vitel cu dovleac si usturoi

Printeaza

Tocanita de vitel cu dovleac si usturoi din: pulpa de vitel, dovleac, ceapa, usturoi unt, sare, piper, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Tocanita de vitel cu dovleac si usturoi

  • 400 g pulpă viţel
  • 400 g dovleac
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Taie dovleacul în cuburi, apoi fierbe-l la abur. Căleşte ceapa şi usturoiul până se înmoaie, adaugă carnea tăiată cubuleţe.

Toarnă apă şi lasă la înăbuşit până se frăgezeşte carnea. Când dovleacul s-a fiert, pune-1 peste carne, adaugă untul şi potriveşte de sare şi piper.

Mai lasă câteva minute la foc potrivit, cu capac, să se întrepătrundă aromele.

La servire, decorează cu verdeaţă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.