Tocanita de vitel cu ardei gras si marar

Printeaza

Tocanita de vitel cu ardei gras si marar din: cuburi carne de viţel, ceapa, ardei gras, bulion, cartofi, marar, ulei, sare, piper.

Tocanita_de_vitel_cu_ardei_gras_si_marar

Ingrediente:

  •  500 g cuburi carne de viţel
  •  2 cepe
  •  un ardei gras
  •  2 linguri bulion
  •  4-5 cartofi
  •  o legătură mărar
  •  3 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Se taie ceapa si ardeiul mă­runt si se pun la călit în ulei. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea, se potriveşte de sare si piper si se lasă până ce îsi schimbă culoarea. Se acoperă cu apă şi se lasă lă fiert 30 de minute. Apoi se pun cartofii curăţaţi si tăiaţi cuburi.

După ce au fiert cartofii, se pune bulionul desfăcut cu puţină apă, se lasă un clocot, se verifică de sare si piper si se stinge focul. Se presară mărarul tocat şi se lasă 5 minute,-cu capac, înainte de a aduce tocana la masă.

Tocanita de vitel cu ardei gras si marar

Tocanita_de_vitel_cu_ardei_gras_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.