Tocanita de vita cu sos de bere

Printeaza

Tocanita de vita cu sos de bere din: pulpa de vita, ceapa, usturoi, ciuperci, bere, boia, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Tocanita de vita cu sos de bere

  • 1 kg pulpa de vita
  • 1 ceapa
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 200 g ciuperci
  • 500 ml bere neagră
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă boia
  • 6-7 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Tai carnea cubuleţe, o condimentezi cu sare, piper şi cu boia, apoi o rumeneşti în ulei, amestecând constant. Adaugi ceapa ţăiată fin, torni berea, acoperi vasul şi laşi sa fiarbă.

Pui ciupercile, căţeii de usturoi şi condimentezi, dacă mai este nevoie.

Dai vasul la cuptorul încins şi îl ţii până se pătrunde carnea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.