Tocănită de vinete

Printeaza

Tocănită de vinete

Ingrediente:Tocănită de vinete

  • 2 vinete mari tăiate cuburi
  • 2 cepe tocate mărunt
  • 2 ardei capia tăiaţi feliuţe subţiri
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură vegeta
  • 2 linguri ulei
  • 600 ml suc de roşii
  • condimente: cimbru, măghiran, oregano şi 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Legumele împreună cu uleiul şi vegeta se înăbuşă la foc mic până ce sunt foarte bine pătrunse. Sosul de roşii bine condi­mentat se adaugă peste legumele înăbuşite.

Se mai dau puţin în clocot, având grijă să nu se sfărâme. După ce s-a oprit focul, se pune mărarul, apoi cei doi căţei de usturoi tăiaţi feliuţe subţiri.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.