Tocăniţa de vara cu vinete coapte

Printeaza

Tocăniţa de vara cu vinete coapte din: vinete, ceapa, ardei grasi, morcov, ulei, usturoi, rosii.

Ingrediente:Tocăniţa de vara cu vinete coapte

  • 2-3 vinete
  • 3-4 cepe
  • 3-4 ardei graşi
  • 1 morcov
  • 1 pahar ulei
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1/2 kg roşii

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, ardeii, morcovul şi usturoiul, tai ceapa solzişori, ardeii fâşii, iar morcovul îl dai pe râzătoare. Pui apoi ceapa cu morcovul şi ardeiul să se călească în ulei.

Dacă este nevoie mai picuri puţină apă să nu se prindă mâncarea de cratiţă. Intre timp, coci vinetele şi când sunt gata, le cureţi de coajă şi le scurgi bine de zeamă. Peste legumele călite adaugi apoi roşiile fără coajă, tăiate felii şi când mâncarea este aproape gata pui vinetele coapte tocate.

Mai dai în câteva clocote, adaugi usturoiul tocat si pătrunjelul verde tăiat fin şi dai tocăniţa deoparte.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tocanita de vinete coapte
  • mancare cu vinete coapte
  • mancarica de vinete coapte
  • tocana de vinete coapte
  • mancare vinete coapte
  • retete cu vinete coapte
  • tocanita de vinete

1 comentariu

  1. Buna tocanita cu vinete coapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.