Tocanita de porc cu mere

Printeaza

Tocanita de porc cu mere din: tarhon, smantana, ulei, spata de porc, ceapa, mere, cidru, faina, sare.

Ingrediente:Tocanita de porc cu mere

  • 1 legătură tarhon, tocat
  • 3 linguri smântână
  • 1 lingură ulei
  • 2 kg spată de porc, tăiată bucăţi
  • 1 ceapă, tocată
  • 2 linguri făină cu un praf de sare
  • 2 mere acre, tăiate bucăţi
  • 500 ml cidru

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-un vas cu baza dublă şi prăjeşte carnea, într-un singur strat, şi lasă deoparte.

Adaugă încă puţin ulei în acelaşi vas şi prăjeşte ceapa. Pune carnea din nou în vas împreună cu făina şi apoi adaugă merele şi cidrul.

Adu la punctul de fierbere, acoperă vasul cu capac, micşorează flacăra şi lasă să fiarbă înăbuşit 2 ore şi 30 minute. Adaugă tarhonul şi smântână şi serveşte cu piure de cartofi şi fasole verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.