Tocanita de pipote

Printeaza

Tocanita de pipote din: pipote, pasta dulce de ardei, usturoi, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Tocanita de pipote

  • 700 g pipote
  • 200 g pastă dulce de ardei
  • 1 căpăţână de usturoi
  • sare
  • piper
  • puţin ulei

 

Mod de preparare:

Pipotele, curăţate şi spălate, le pui la fiert în apă, care trebuie să le acopere bine. Trebuie să ai grijă, să completezi cu apă fierbinte, pe măsură ce scade. Pasta de ardei o amesteci cu usturoiul tocat foarte mărunt şi călit în puţin ulei.

Cand pipotele sunt fierte, adaugi pasta de ardei şi usturoi, apoi sare şi piper după gust. Laşi sosul pe foc până când se mai îngroaşă.

Serveşti tocăniţa cu murături şi mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.